Cautare

12574 de rezultate pentru "dr coica psd 2010" (4.20 secunde)
Ion Toma a fost exclus din PSD Slatina. Vicepresedintele PSD senatorul Ion Toma a fost exclus din organizatia social-democrata Slatina, presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, sustinand ca motivele deciziei sunt "interne".
Primarii PSD din Dolj fac apel la unitatea partidului si critica departamentul juridic al partidului Primarii PSD de Dolj care s-au intalnit, miercuri, cu conducerea organizatiei judete au facut apel la unitatea partidului, insa au criticat departamentul juridic al formatiunii politice care i-a sugerat lui Victor Ponta si Biroului Permanent ca schimbarea lui Geoana cu Corlatean este "facila si fezabila".
Bogdan Tiberiu Iacob) Conflictul dintre fostul lider al PSD si actuala conducere a intrat intr-o faza noua, cea a scrisorilor secrete, sau, mai corect poate, discrete.
Amestec SUA in treburile PSD? ... Roxana Popa) Numarul doi in PSD, Valeriu Zgonea are zilele numarate in partid.
SURPRIZA a fost PSD Calarasi care a obtinut rezultate bune la aceste alegeri, chiar daca nu au fost castigatori.
Guvernul PSD al Meu! ... S-ar fi vazut ca PSD nu cedeaza cind e vorba de o decizie importanta precum Modificarea Codurilor Penale.
Intr-un interviu acordat Agentiei Agerpres, presedintele PSD, Victor Ponta, promite o schimbare de imagine a PSD si afirma ca revenirea la putere a social-democratilor va insemna un nou proiect social si economic in care cota diferentiata va fi un punct esential.
Relatia proasta pe care Marian Vanghelie o are cu presedintele PSD, Victor Ponta este deja cunoscuta. Vanghelie l-a criticat in neumarate randuri in interiorul partidului pe Ponta si chiar s-a opus cand acesta a dorit sa-l excluda pe Mircea Geoana din PSD.
Chereches este in prezent deputat independent, dupa ce in actualul mandat de parlamentar a trecut pe la PSD, pe la PNL, iar in perioada dintre, cat timp a fost independent a cochetat cu parlamentarii independenti care au format UNPR.
La inceputul lunii decembrie, Sergiu Nicolaescu, care in legislatura 2008-2012 a fost senator PSD, le multumea colegilor in ultima sedinta de plen a Camerei superioare a Parlamentului pentru anii petrecuti impreuna, anuntand ca nu a mai dorit sa candideze la alegerile din 9 decembrie pentru ca a vrut ca anii "putini de trait" care i-au mai ramas sa ii termine in profesia sa.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu ii ofera lui Basescu un "sfat" pentru un Guvern de uniune nationala, care sa impiedice "convulsii majore" in anul 2010.
Departamentul Politici Economice si Fiscale al PSD a transmis urmatorul document de presa: ... Presiunile PSD si ale mediului de afaceri pentru eliminarea impozitului minim pe cifra de afaceri si inlocuirea lui cu impozitul forfetar au condus la promisiunea Guvernului de a face acest lucru incepand cu 1 ianuarie 2010.
PSD si PNL au anuntat ca nu vor vota Bugetul pe 2010. Astfel, liderul PSD Mircea Geoana a afirmat ca decizia BPN este ca parlamentarii social-democrati sa voteze impotriva bugetului de stat pe 2010.
'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
• Masurile din 2010 au meritul ca reduc cheltuielile cu acest aparat. ... • Pasii inceputi de guvern in 2010 trebuie continuati si accelerati in 2011. ... Putem sa oprim, si asta a facut guvernul in 2010 si avem obligatia sa continuam.
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Ministrul transporturilor Radu Berceanu a deschis sambata show-ul Otopeni Air 2010, ocazie cu care ministrul a pilotat un avion Cessna.
"Eforturile noastre de ajustare fiscala din restul anului 2010 vor fi sustinute de pachetul de ajustari adoptat recent (reprezentand 4,6% din PIB pe baze anuale)", se arata in scrisoarea suplimentara de intentie la acordul stand-by semnat de Romania cu FMI.
Ministerul Finantelor Publice a transmis Senatului o scrisoare-cadru privind metodologia de elaborare a proiectelor de buget pe 2011, limita inclusa in aceasta fiind de 86.546.000 de lei, cu 4,42% mai putin decat bugetul pe anul 2010, care a fost de 90.546 de lei.
Un raport incendiar al Camerei de Conturi Dolj referitor la activitatea Primariei Plesoi pe anul 2010 a scos la iveala razboiul pe viata si pe moarte intre fostul primar Ion Ionescu, in prezent consilier local, si actualul edil-sef, Vasilica Crisu.
google-analytics.com